Black Friday 2014 – Hvem har de bedste Black Friday tilbud?

Vi har flyttet vores side til http://www.blackfridaydanmark.dk – se alle tilbuddene der. 

10280-250x161crop0coolshop-logowhiteaway  wtbs_dustin stylepit-198x100 conrad boozt CDON2014sonylogo_black_200px Saxologo200x66

Black Friday ser ud til at være kommet til Danmark for at blive. Det er verdens største udsalgsdag, og den vil vi selvfølgelig gerne deltage i. Vi shopper primært online på den her dag, da det er ofte er nemmest at finde de bedste tilbud på den måde. Derfor er denne side blevet til for at skabe et overblik over alle de sider der kører med Black Friday tilbud. Det kan godt være lidt uoverskueligt at finde de rigtige sider med de bedste tilbud på Black Friday som i 2014 falder på den 28 november. Der kan være rigtige mange penge at spare på at købe sine julegaver på Black Friday, da der her vil være rigtig store rabatter hos mange butikker.

Denne liste er ikke endegyldig, da der forhåbentlig løbende vil dukke flere shops op med black friday tilbud.

Black Friday – En amerikansk tradition

Black Friday er en amerikansk tradition, der altid ligger dagen efter Thanksgiving og som er et symbol på at nu er jule shopperiet for alvor gået igang. Det har siden 2005 været den mest travle dag for butikkerne, fordi mange mennesker ofte har fri dagen efter Thanksgiving. Butikkerne åbner mange steder i USA allerede kl. 6, mens de helt ekstreme tilfælde var at åbne 00.00, for at udnytte den enorme mængde af mennesker der er på jagt efter tilbud.

Navnet Black Friday kommer fra Philiadelphia, hvor det oprindeligt var brugt til at beskrive den tunge og forstyrrende trafik fra både fodgængere og biler, som kom som følge af Thanksgiving. Senere kom der en alternativ forklaring, hvilket var at butikkerne havde røde tal indtil Black Friday kunne vende skibet for dem, altså at de kom til at have profit på bundlinjen.

Vold på Black Friday

black friday

Fordi der har været så mange penge at spare på Black Friday, har der været flere tilfælde hvor der har opstået tumult, fordi man har haft så travlt med at komme først til de mange tilbud. Dette slipper vi heldigvis for ved at handle online ikke?

Ligesom Danmark, er der også mange andre lande der har taget denne dag til sig. Det er god måde for butikkerne at få en masse salg igennem på en enkelt dag. Derfor bliver der mere og mere fokus på denne dag. Sidste år var første gang Danmark sådan rigtigt fulgte med på traditionen, men tror på at der kommer flere butikker der kommer til at have black friday tilbud, både online og offline. Det vil da ihvertfald være mærkeligt, når nu der er så stort potentiale i at få folk foran deres varer. Hvis man kigger lidt på hvor mange der sidste år i november søgte på “black friday” i google, kan man se at der var omkring 60000 der søgte på black friday.

Jeg synes ihvertfald at det er en af de få traditioner der er værd at køre ind over i Danmark, da det jo er super passende i forhold til jule shoppingen! Så kom nu med butikker! Black friday Danmark gogo!

Bare se den her video, hvor vildt det kan gå for sig derovre i USA. Så meget håber vi alligevel ikke det bliver herhjemme:

Sms lån

4 tanker om “Black Friday 2014 – Hvem har de bedste Black Friday tilbud?

Skriv en kommentar